Pompa de caldura aer-apa Mitsubishi Heavy Industries HYDROLUTION

Pompa de căldură aer-apă HYDROLUTION dezvoltată de Mitsubishi Heavy Industries este un sistem modern și complet pentru încălzirea/răcirea aerului camerei și producerea apei calde menajere. Acesta absoarbe căldura "gratuită" din aerul exterior și o amplifică pentru a genera temperatura dorită și apă caldă, rapid și eficient, cu COP de pana la 5,32.

Pompa de căldură HYDROLUTION este un sistem modern complet pentru încălzirea, răcirea și producerea apei calde menajere pentru case, pensiuni, hoteluri, clinici oferind economii reale de energie și reducând emisiile de dioxid de carbon. Acest sistem de economisire a energiei de prima clasă reprezintă o inovație în domeniu, aceasta respectând cele mai stricte standarde de calitate japoneze.

În mod normal, mai puțin de 1kW de energie termică poate fi produsă prin cazane convenționale cu petrol sau gaze. Tehnologia pompei de căldură este capabilă să producă până la 5,32kW de energie termică de la 1kW de energie consumată, ceea ce face sistemul cu 532% mai eficient decât alte echipamente "tradiționale". exercitationem ullam corporis.

A+++ 

Clasa energetică, pe modul  încălzire

5,32 

Cel mai bun COP, din industrie

-20°C 

Temperatura minimă,
de funcționare pe modul încălzire

HYDROLUTION este disponibila in 3 variante, All-in-one, Flexibila si Racire si Incalzire, ce faciliteaza adaptarea solutiei in functie de cerintele utilizatorului. Unitățile interioare pot fi perfect integrate într-un sistem de aer condiționat, care are în vedere, de asemenea, introducerea de panouri solare, cazane cu combustibil lichid sau sobe pe peleți.

- Mitsubishi Heavy Industries Thermal Systems utilizează tehnologia sa înaltă într-o varietate de domenii și oferă soluții complete pentru realizarea unui mediu cu emisii reduse de carbon. Pompa de căldură aer-apă Mitsubishi este unul dintre echipamentele noastre susținute de tehnologia japoneza de neegalat pentru a realiza economii de energie importante și reduceri semnificative ale costurilor in exploatare.

Pompa de caldura aer-apa va ofera incalzire, racire si apa calda menajera. Functioneaza eficient pana la -20°C.

CEL MAI BUN SCOP 5.32

TEMPERATURA MINIMA FUNCTIONARE °C-20

APA CALDĂ DE PÂNĂ LA 65 °C

Viteza compresorului este controlată în funcție de cererea și are ca rezultat cel mai înalt nivel din industrie al COP, de 4,09~5,32* în modul de încălzire și este în concordanță cu clasa energetică Lot 1. Compresorul este proiectat pentru a fi eficient chiar și la o temperatură ambiantă scăzută, (până la -20°C), pentru a putea rezista celor mai dificile condiții de climă din timpul iernii.
Pompa de căldură aer-apă Mitsubishi este unul dintre produsele noastre susținute de tehnologia noastră de neegalat pentru a realiza economii de energie importante și reduceri semnificative de emisii de carbon.

Solicită ofertă 

Completaţi formularul şi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.