Pompa de caldura aer-apa Mitsubishi HYDROLUTION

Pompa de caldura aer-apa va ofera incalzire, racire si apa calda menajera. Functioneaza eficient pana la -20°C.


CEL MAI BUN SCOP 5.32

TEMPERATURA MINIMA FUNCTIONARE °C-20

APA CALDĂ DE PÂNĂ LA °C65

Viteza compresorului este controlată în funcție de cererea și are ca rezultat cel mai înalt nivel din industrie al COP, de 4,09~5,32* în modul de încălzire și este în concordanță cu clasa energetică Lot 1. Compresorul este proiectat pentru a fi eficient chiar și la o temperatură ambiantă scăzută, (până la -20°C), pentru a putea rezista celor mai dificile condiții de climă din timpul iernii. Pompa de căldură aer-apă Mitsubishi este unul dintre produsele noastre susținute de tehnologia noastră de neegalat pentru a realiza economii de energie importante și reduceri semnificative de emisii de carbon.


HYDROLUTION este disponibila in 3 variante, All-in-one, Flexibila si Racire si Incalzire, ce faciliteaza adaptarea solutiei in functie de cerintele utilizatorului. Unitățile interioare pot fi perfect integrate într-un sistem de aer condiționat, care are în vedere, de asemenea, introducerea de panouri solare, cazane cu combustibil lichid sau sobe pe peleți.

- Mitsubishi Heavy Industries Thermal Systems utilizează tehnologia sa înaltă într-o varietate de domenii și oferă soluții complete pentru realizarea unui mediu cu emisii reduse de carbon. Pompa de căldură aer-apă Mitsubishi este unul dintre echipamentele noastre susținute de tehnologia japoneza de neegalat pentru a realiza economii de energie importante și reduceri semnificative ale costurilor in exploatare.