CASA VERDE 2023

Sisteme  fotovoltaice

Sistem fotovoltaic ON-GRID

Sistemul fotovoltaic on-grid  asigura producerea energiei electrice pentru consumul propriu şi livrarea surplusului in sistemul energetic naţional.

Acestea reprezintă una din cele mai eficiente surse de energie regenerabilă și pot aduce economii de până la 100% la factura de energie electrică sau venituri din partea furnizorului de energie electrică, pentru energia produsă de sisteme, care a fost distribuită către rețeaua locală.

Sistem fotovoltaic OFF-GRID

Sistemul fotovoltaic off-grid asigură energia electrică în situațiia în care nu este disponibilă energia de la rețeaua natională.

Acestea sunt independente față de rețeaua de energie electrică și ele permit stocarea energiei produse, în acumulatori, pentru a alimenta consumatorii atât pe timpul zilei, cât și noaptea. Cu ajutorul acestor sisteme, devii producător de energie verde și poți reduce la zero facturile de energie electrică.

Sistem fotovoltaic ON-GRID HIBRID

Sistemul fotovoltaic hibrid asigura producerea energiei electrice pentru consumul propriu, stocarea energiei in acumulatori sau livrarea surplusului in sistemul energetic naţional.


Solicita oferta personalizata

Completaţi formularul şi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil