Pompe de caldură aer-apă

Pompa de caldura aer-apa Mitsubishi Heavy Industries este un sistem revolutionar de recuperare a energiei care foloseste caldura aerului ca sursa regenerabila. In mod remarcabil, cazanele traditionale produc energie prin ardere, fiind un proces ce prevede emisiile puternice de CO2.

Pompa de caldura aer-apa Mitsubishi Heavy Industries, datorita economisirii energiei, care caracterizeaza intreg procesul operational, consuma doar o mica parte din energia eliberata in incaperi. Acest lucru reduce emisiile globale de CO2 in mediul inconjurator.

Unitatile interioare pot fi perfect integrate intr-un sistem de aer conditionat, care are in vedere, de asemenea, introducerea de panouri solare, cazane cu combustibil lichid sau sobe pe peleti.


ECONOMIE ENERGIE

Costuri anuale optime de functionare datorita compresorului inverter. Viteza compresorului este controlata in functie de solicitari, rezultand cel mai ridicat COP din industrie (4.08 ~ 4.27) pe incalzire.

MOD SILENTION - PENTRU REDUCEREA ZGOMOTULUI

Functia Mod silentios reduce nivelul zgomotului produs de unitatea interioara in modul de incalzire prin scaderea vitezei compresorului si a ventilatoarelor.

CIRCUIT INCALZIRE PANA LA 65ºC

Temperatura maxima a fluxului este 65ºC prin utilizarea incalzitorului electric auxiliar (standard), folosit pentru rezerva de apa calda, precum si pentru a face fata cerintelor de apa calda excesiva.

REZISTENTA PENTRU TAVITA DE SCURGERE

Unitatile Mitsubishi sunt prevazute cu o rezistenta ce previne acumularea si/sau inghetarea condensului, protejand astfel schimbatorul de caldura.

PRESIUNEA ALIMENTARII CU APA

Prin utilizarea alimentarii directe cu apa si prin evitarea utilizarii apei dintr-un rezervor, presiunea si calitatea apei sunt mentinute la acelasi nivel si scade riscul aparitiei diverselor tipuri de bacterii (de ex. Legionella).

POSIBILITATEA DE RACORDARE A UNOR SURSE EXTERNE

Pentru unitatile Mitsubishi HYDROlution exista posibilitatea de conectare la diverse tipuri de surse externe de incalzire, inclusive dispozitive solare.