Climatizare de precizie

Climatizarea de precizie (close-control) are scopul de a asigura functionarea dispozitivelor electronice la anumiti parametrii ce trebuie controlati permanent: temperatura, umiditatea relativa si puritatea aerului.Sistemele de climatizate de precizie oferite sunt ideale pentru aplicatii din domeniile IT, telecomunicatii, camere de masurare. Gama de echipamente pentru climatizare close-control este larga din punctul de vedere al configuratiilor, optiunilor si foloseste cele mai avansate sisteme de control.
Climatizarea de precizie pentru Data Center reprezintă un caz particular față de toate celelalte instalații de climatizare folosite pentru alte tipuri de clădiri (civile, administrative, industriale etc.) pentru că acestea trebuie să producă un microclimat stabil pe toată perioada anului pentru buna funcționare a echipamentelor. Temperatura, presiunea, umiditatea și puritatea aerului trebuie să aibă valori constante tot timpul anului indiferent de parametrii climatici ai aerului exterior.
Sistemele implicate in centrele de internet, de telefonie fixa si mobila, de computere, ca si cele de automatizare industriala necesita disiparea unor cantitati de caldura in conditii strict controlate.

Principalele aplicatii:

Business & Internet

Camere de Servere

Telecomunicatii

Data Centers

Camere mari de computere

Call Centers