Incalzire prin pardoseala cu agent termic

Title of the document INCALZIRE PRIN PARDOSEALA

 Oricare ar fi obiectivele ce trebuie incalzite, publice sau private, cu suprafete mari sau mici, sistemele de incalzire in pardoseala asigura o incalzire eficienta si comoda.

Datorita fenomenului binecunoscut de ridicare a caldurii, sistemele traditionale trimit curenti calzi catre tavan care se vor intoarce la nivelul pardoselii avand o temperatura scazuta, creand astfel o senzatie neplacuta. Sistemul de incalzire in pardosela conduce la o distributie uniforma a temperaturii, un climat interior confortabil si un minim de curenti de aer.

Specialistii in incalzirea locuintei au alcatuit o curba termica ideala pentru om, in raport cu inaltimea si temperatura incaperii. In desenul alaturat se poate vedea ca, in cazul incalzirii prin pardoseala, curba termica este cea mai apropiata de ideal. Explicatia este simpla: corpul uman are nevoie de mai multa caldura la picioare si de mai putina la nivelul capului. Acestea sunt chiar conditiile naturale, deoarece Soarele incalzeste pamantul care, la randul lui, incalzeste aerul din vecinatatea lui.

Cu ajutorul incalzirii in pardoseala, te vei simti acasa la fel de confortabil ca atunci cand te plimbi pe o plaja insorita.

Incalzire prin pardoseala pentru RENOVARI

 cu o crestere a nivelului pardoselii, de 

NUMAI 1,5 centimetri

   Executam instalatii de incalzire prin pardoseala cu agent termic,cu teava de 6 mm, sistemul final avand grosimea de 1,5 cm.
   Aceasta solutie de incalzire prin pardoseala este sistemul perfect pentru constructiile in renovare.
   Tevile pentru incalzire prin pardoseala,in anumite situatii, se pot monta  peste finisajele vechi (sapa, parchet, dusumea sau gresie existenta).
 Stratul de nivelare final va inalta pardoseala  cu numai 1,5 cm.

                                                                                                                                             CERE OFERTA