Climatizare


Solutii complete de climatizare a spatiilor rezidentiale si comerciale. Sisteme de racire cu chiller, ventiloconvectoare, centrale de tratare aer, VRV. 

Instalatii bazate pe tehnologii inovatoare pentru realizarea celor mai eficiente sisteme de racire, sisteme de climatizare, incalzire sau tratare aer.

Va punem la dispozitie sistemele cele mai eficiente energetic, performante, usor de utilizat si flexibile disponibile intr-o gama variata .

Instalatii de climatizare

 • cu sisteme de tip split si multisplit
 • cu chiller si ventilo-convectoare
 • sistem VRV

Instalatii de ventilatie civile si industriale

 • centrale de tratare aer
 • rooftop-uri

Solutiile VRF KXZ de la Mitsubishi Heavy Industries ofera solutii de racire / incalzire simple, eficiente si flexibile pentru aplicatii comerciale si industriale

Solutiile VRF KXZ sunt cea mai buna solutie de climatizare a cladirilor "sofisticate", oferind performante ridicate de racire / incalzire pentru toate aplicatiile comerciale / birouri / IT / etc. ."Seria Micro KXZ" este ideala pentru birouri mici, magazine si aplicatii rezidentiale si ofera un design compact, eficienta energetica si fiabilitate ridicata datorita tehnologiei incorporate de Mitsubishi Heavy Industries.

Sistemele  cu pompa de caldura functioneaza cu 2 conducte inter-conectate (denumite in mod obisnuit "sistem cu 2 conducte") si ofera fie o operatie de incalzire fie de racire tuturor unitatilor interne. Aceste sisteme sunt potrivite pentru o gama larga de aplicatii, de la un apartament individual la o cladire cu mai multe etaje.

Sistemele noastre de recuperare a caldurii functioneaza cu 3 conducte de interconexiune (denumite in mod obisnuit "sistem cu 3 conducte") si ofera operatiunile de incalzire si racire unitatilor interne individuale in functie de conditia / cerinta camerei. Aceste solutii includ un control extrem de sofisticat pentru a conditiona mai multe zone interne si pentru aplicatiile in care orientarea cladirii creeaza castiguri sau pierderi de caldura diferite pe fiecare parte a cladirii.

EFICIENTA RIDICATA SI CONFORT

 • Eficienta energetica ridicata datorita tehnologiei avansate 
 • Controlul economiei de energie prin VTCC (temperatura variabila si controlul capacitatii)
 • Control individual, centralizat si personalizat al confortului

FLEXIBILITATE IN INSTALARE

 • Lungimea conductelor si limitarea larga a conductelor;
 • Diferite unitati interne la fiecare aplicatie;
 • Software de selectare si configurare facila.

CONTROLUL FACIL AL UNITATILOR

 • Control avansat individual prin telecomanda cu fir si fara fir
 • Optiuni multiple pentru BMS si control centralizat al sistemului

INTRETINERE FACILA

 • Acces usor pentru intretinere
 • Aplicatie de monitorizare si diagnosticare

Climatizare pasivă

Climatizarea prin sistemul de racire pasiva inseamna ca racoarea necesara este colectata din panza freatica si transmisa prin schimbatorul de caldura intermediar apei din sistemul inchis separat de racire (cuplat la convectoare). Apa din sistemul de racire este circulata cu pompa de circulatie a pompei de caldura, deci fara a porni celelalte componente ale pompei. Apa de racire circulata prin schimbatorul intermediar revine apoi in putul de refulare. Racirea pasiva este limitata de necesarul frigorific al imobilului respectiv, temperatura apei din panza freatica, temperaturi ridicate de afara timp indelungat. Title of the document CLIMATIZARE SPATII COMERCIALE - Mitsubishi Heavy Industries a creat o multitudine de echipamente super eficiente pentru a acoperi necesitatile oricarui spatiu comercial.

Climatizare                           Mitsubishi Heavy Industries

CERE OFERTA

Completaţi formularul şi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.