Climatizare


Solutii complete de climatizare a spatiilor rezidentiale si comerciale. Sisteme de racire cu chiller, ventiloconvectoare, centrale de tratare aer, VRV. 

Instalatii bazate pe tehnologii inovatoare pentru realizarea celor mai eficiente sisteme de racire, sisteme de climatizare, incalzire sau tratare aer.

Va punem la dispozitie sistemele cele mai eficiente energetic, performante, usor de utilizat si flexibile disponibile intr-o gama variata .

Executam:

Instalatii de climatizare

  • cu sisteme de tip split si multisplit
  • cu chiller si ventilo-convectoare
  • sistem VRV

Instalatii de ventilatie civile si industriale

  • centrale de tratare aer
  • rooftop-uri

Climatizare pasivă

Climatizarea prin sistemul de racire pasiva inseamna ca racoarea necesara este colectata din panza freatica si transmisa prin schimbatorul de caldura intermediar apei din sistemul inchis separat de racire (cuplat la convectoare). Apa din sistemul de racire este circulata cu pompa de circulatie a pompei de caldura, deci fara a porni celelalte componente ale pompei. Apa de racire circulata prin schimbatorul intermediar revine apoi in putul de refulare. Racirea pasiva este limitata de necesarul frigorific al imobilului respectiv, temperatura apei din panza freatica, temperaturi ridicate de afara timp indelungat. Title of the document CLIMATIZARE SPATII COMERCIALE - Mitsubishi Heavy Industries a creat o multitudine de echipamente super eficiente pentru a acoperi necesitatile oricarui spatiu comercial.

CERE OFERTA

Completaţi formularul şi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.