Sisteme VRF

Mitsubishi Heavy Industries

Solutiile VRF KXZ de la Mitsubishi Heavy Industries ofera solutii de racire- incalzire simple, eficiente si flexibile pentru aplicatii comerciale si industriale

Solutiile VRF KXZ sunt cea mai buna solutie de climatizare a cladirilor "sofisticate", oferind performante ridicate de racire / incalzire pentru toate aplicatiile comerciale / birouri / IT / etc. ."Seria Micro KXZ" este ideala pentru birouri mici, magazine si aplicatii rezidentiale si ofera un design compact, eficienta energetica si fiabilitate ridicata datorita tehnologiei incorporate de Mitsubishi Heavy Industries.
Sistemele cu pompa de caldura functioneaza cu 2 conducte inter-conectate (denumite in mod obisnuit "sistem cu 2 conducte") si ofera fie o operatie de incalzire fie de racire tuturor unitatilor interne. Aceste sisteme sunt potrivite pentru o gama larga de aplicatii, de la un apartament individual la o cladire cu mai multe etaje.
Sistemele noastre de recuperare a caldurii functioneaza cu 3 conducte de interconexiune (denumite in mod obisnuit "sistem cu 3 conducte") si ofera operatiunile de incalzire si racire unitatilor interne individuale in functie de conditia / cerinta camerei. Aceste solutii includ un control extrem de sofisticat pentru a conditiona mai multe zone interne si pentru aplicatiile in care orientarea cladirii creeaza castiguri sau pierderi de caldura diferite pe fiecare parte a cladirii.

EFICIENTA RIDICATA SI CONFORT

  • Eficienta energetica ridicata datorita tehnologiei avansate
  • Controlul economiei de energie prin VTCC (temperatura variabila si controlul capacitatii)
  • Control individual, centralizat si personalizat al confortului

FLEXIBILITATE IN INSTALARE

  • Lungimea conductelor si limitarea larga a conductelor;
  • Diferite unitati interne la fiecare aplicatie;
  • Software de selectare si configurare facila.

CONTROLUL FACIL AL UNITATILOR

  • Control avansat individual prin telecomanda cu fir si fara fir
  • Optiuni multiple pentru BMS si control centralizat al sistemului

INTRETINERE FACILA

  • Acces usor pentru intretinere
  • Aplicatie de monitorizare si diagnosticare

Caseta de tavan pe 4 directii FDT

   Compacte si cu un design inovator, usor de montat si servisat, cu posibilitatea de a dirija fluxul de aer independent pe fiecare fanta prin intermediul telecomenzilor ce au aceasta optiune, casetele pe 4 directii in o gama intre 4 si 16 Kw ofera o solutie eleganta atat pentru toate aplicatiile ce implica montaj in tavanul fals si nu numai.

Capacitati Nominale Racire: 2,8 Kw / 3,6 Kw / 4,5 Kw / 5,6 Kw / 7,1 Kw / 9 Kw / 11,2 Kw / 14 Kw / 16 Kw;


Caseta pe 4 directii de tavan compacta FDTC

   Compacte, slientioase si cu un design deosebit, cu dimensiunea de 600×600 mm, usor de montat si servisat, cu posibilitatea de a dirija fluxul de aer independent pe fiecare fanta numai prin intermediul telecomenzilor optionale si cu posibilitatea de a avea aport de aer proaspat, casetele pe 4 directii ofera o solutie eleganta atat pentru aplicatiile rezidentiale cat si pentru cele de tip office.

Capacitati Nominale Racire: 1,5 kw / 2,2 Kw / 2,8 Kw / 3,6 Kw / 4,5 Kw / 5,6 Kw;

Caseta de tavan pe doua directii FDTW

    Cu un design slim elegant, casetele de tavan pe doua directii, prin controlul si actionarea aripioarelor indepenente pot sa trimita aerul in patru directii diferite pentru a oferi o buna distributie a aerului rece sau cald in camera. Alaturi de caracteristici ce o fac usor de intretinut si servisat poate fi o optiune ideala pentru spatiile de birouri.

Capacitati Nominale Racire: 2,8 Kw / 4,5 Kw / 5,6 Kw / 7,1 Kw / 9,0 kw/ 11,2 Kw / 14 Kw;