Sisteme VRF

Caseta de tavan pe 4 directii FDT

   Compacte si cu un design inovator, usor de montat si servisat, cu posibilitatea de a dirija fluxul de aer independent pe fiecare fanta prin intermediul telecomenzilor ce au aceasta optiune, casetele pe 4 directii in o gama intre 4 si 16 Kw ofera o solutie eleganta atat pentru toate aplicatiile ce implica montaj in tavanul fals si nu numai.

Capacitati Nominale Racire: 2,8 Kw / 3,6 Kw / 4,5 Kw / 5,6 Kw / 7,1 Kw / 9 Kw / 11,2 Kw / 14 Kw / 16 Kw;


Caseta pe 4 directii de tavan compacta FDTC

   Compacte, slientioase si cu un design deosebit, cu dimensiunea de 600×600 mm, usor de montat si servisat, cu posibilitatea de a dirija fluxul de aer independent pe fiecare fanta numai prin intermediul telecomenzilor optionale si cu posibilitatea de a avea aport de aer proaspat, casetele pe 4 directii ofera o solutie eleganta atat pentru aplicatiile rezidentiale cat si pentru cele de tip office.

Capacitati Nominale Racire: 1,5 kw / 2,2 Kw / 2,8 Kw / 3,6 Kw / 4,5 Kw / 5,6 Kw;

Caseta de tavan pe doua directii FDTW

    Cu un design slim elegant, casetele de tavan pe doua directii, prin controlul si actionarea aripioarelor indepenente pot sa trimita aerul in patru directii diferite pentru a oferi o buna distributie a aerului rece sau cald in camera. Alaturi de caracteristici ce o fac usor de intretinut si servisat poate fi o optiune ideala pentru spatiile de birouri.

Capacitati Nominale Racire: 2,8 Kw / 4,5 Kw / 5,6 Kw / 7,1 Kw / 9,0 kw/ 11,2 Kw / 14 Kw;