Pompă de căldură aer-apă  ALL-IN-ONE


     Pompa de caldura "all-in-one" (totul intr-unul) oferă o soluție completă pentru încălzire, răcire și apă caldă menajeră pe tot parcursul anului prin intermediul sistemelor sale avansate de pompe de căldură. Unitatea All-in-One, care include un boiler încorporat, permite încălzirea și răcirea cu o flexibilitate ridicată și necesită mult mai puțin spațiu de instalare în comparație cu variantele tradiționale de tip split.

      Sistemul poate fi utilizat cu succes atât în mediul casnic, cât și în cel comercial sau industrial. Pompa de căldură utilizează aerul exterior pentru a extrage căldura și a o transfera în interiorul locuinței sau clădirii utilizând un compresor, oferind o eficiență energetică ridicată și reducând emisiile de carbon.

Unitate exterioară compactă și silențioasă:

- Unitatea exterioară de dimensiuni reduse poate extrage căldură din aerul exterior chiar și la temperaturi foarte scăzute (-25°C), iar dimensiunea sa mică o face ușor de instalat pe fațada clădirii, la fel ca și un aparat de aer condiționat.

- Funcționarea sa extrem de silențioasă permite o flexibilitate suplimentară în alegerea locului de instalare.

- Agent frigorific ecologic R32:

- Alegerea agentului frigorific R32 are un impact pozitiv asupra mediului înconjurător, datorită potențialului său de încălzire globală (GWP) redus, precum și eficienței energetice îmbunătățite și a reducției emisiilor de CO2.

- R32 este ușor de recuperat și reutilizat, fiind o soluție perfectă pentru a ajuta la îndeplinirea noilor obiective europene privind emisiile de CO2.

Flexibilitate în furnizarea apei calde menajere:

- Pompele de căldură  oferă un caracter practic și simplu cu designul lor "all-in-one", care include un rezervor de apă caldă menajeră cu capacități de 200 sau 300 de litri.

- Cu un boiler încorporat, pompa de căldură Proclima nu necesită un spațiu special dedicat, astfel încât instalarea se poate face ușor și cu costuri minime.

- Datorită designului compact, se integrează perfect alături de alte aparate de uz casnic, adăugând o notă modernă și estetică spațiului de

      Pompele de căldură all-in-one aer apa sunt mai eficiente decât sistemele de încălzire tradiționale, deoarece utilizează energia termică din aer, care este o resursă regenerabilă și gratuită. În plus, aceste sisteme pot fi utilizate atât pentru încălzirea, cât și pentru răcirea casei sau a clădirii, ceea ce înseamnă că sunt mai versatile decât sistemele tradiționale de încălzire.