Aer conditionat Yoki KW12IG2 12000 BTU Inverter

Stoc epuizat

Prin tehnologia compresorului DC Inverter, echipamentul YOKI Design ofera o inalta eficienta energetica, randament ridicat pe modul incalzire la temperaturi scazute si o durata lunga de viata. Confortul ambiental este asigurat de functii precum:

BUTON TURBO - Pentru a realiza o temperatura confortabila intr-un tip cat mai scurt, aparatul functioneaza la un debit maxim de aer si cu o viteza maxima a compresorului.

LED DISPLAY - Pentru afisarea temperaturii setate.

AUTO-RESTART - In cazul unei caderi neprefazute a retelei de tensiune electrica, aparatul are capacitatea sa porneasca automat si sa revina la setarile initiale, imediat ce tensiunea electrica a fost restabilita.

DEZGHETARE INTELIGENTA - Dezghetarea unitatii exterioare nu se mai realizeaza la un anumit interval de timp, ci doar atunci cand este nevoie, prin aceasta oferind un confort sporit si o economie de energie.

PROTECTIE IMPOTRIVA AERULUI RECE - Cand aparatul functioneaza pe incalzire, acesta va sufla aer doar in momentul in care a atins o temperatura suficient de ridicata.

DEZUMIDIFICARE - Aparatele de aer conditionat Yoki au capacitatea de dezumidificare, functie importanta in momentele din an cand nivelul de umiditate nu se mai incadreaza in limitele de confort.

TIMER - Permite pornirea sau oprirea aparatului la o ora prestabilita, asigurandu-se astfel un climat placut inainte de a ajunge acasa; totodata se poate evita uitarea aparatului pornit.

MODUL SLEEP - Pentru a asigura confortul in timpul somnului, jetul de aer este directionat catre tavan, iar ventilatorul isi reduce turatiile pentru a scadea nivelul de zgomot.

AUTODIAGNOSTICARE - Cu ajutorul acestei functii, eventualele erori vor fi detectate pe placa electronica si afisate pe displayul unitatii interioare.

I FEEL - in momentul in care functia este activata, temperatura setata va fi citita pe senzorul special incorporat in telecomanda, asigurand astfel confort si eficienta energetica.

Tehnologie Wi-Fi:Fara WiFi

Tip aparat:Split

Putere incalzire:12000 btu/h

Garantie compresor:Garantie 3 ani

Suprafata acoperita:22-30 Mp

Alimentare:MonofazatFaza/Tensiune/Frecventa:1Ph / 220-230V / 50Hz

Consum la racire:2047 W/h

Consum la incalzire:2047 W/h

Clasa energetica incalzire:Clasa A+SEER:6.1SCOP:4.0

Dimensiune unitate interioara:848x596x320 mm

Dimensiune unitate exterioara:790x265x174 mm

Greutate unitate interioara:8.5 kg

Greutate unitate exterioara:30 kg

Nivel de zgomot unitate interioara:39/34/31/28 dB (A)

Nivel de zgomot unitate exterioara:62 dB (A)

Temp MIN functionare pe racire:-15 gr. C

Temp MAX functionare pe racire:48 gr. C

Temp MIN functionare pe incalzire:-15 gr. C

Temp MAX functionare pe incalzire:24 gr. C

1.455,00 RON
Please select variants first